Menu Close

Saugaus eismo viktorina „ESAM SAUGŪS KELYJE”

Šeduvos globos namai jau ne vienerius metus dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse“. To vedini, Šeduvos globos namų ir Šeduvos globos namų Polekėlės padalinio gyventojai susibūrė į bendrą būrį smagiai ir turiningai praleisti laiką bei pasitikrinti žinias ar gerai žino kelių eismo taisykles. Viktorina „Esam saugūs kelyje“ prasidėjo kelione į Šeduvos „Retromobile“ muziejų. Ten išgirdome pirmųjų automobilių ir motociklų atsiradimo istoriją, galėjome visus apžiūrėti iš arti.
Iš muziejaus visi saugiai grįžome į globos namų kiemelį kur atlikome įvairias užduotis, piešėme kelių eismo ženklus, susiskirstę į komandas atlikinėjome įvairias užduotis iš saugaus eismo taisyklių, kelio ženklų.
Įvertinus rezultatus galima teigti, jog apie kelių eismo taisykles žinome tikrai daug. Renginį lydėjo garsūs aplodismentai, jauki atmosfera, gyventojai nuoširdžiai vienas kitą palaikė.
Gauti apdovanojimai paskatins visada prisiminti kaip saugiai elgtis kelyje. Saugumas – mūsų visų rūpestis. Tad būkime visada saugūs patys ir saugokime kitus.

Skip to content