Menu Close

         Šeduvos globos namų bendruomenė gražią vasaros dieną išsiruošė į žygį po savo kraštą, kadangi dalyvaujame jau ne vienerius metus Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamo projekto „Eismo saugumas bendruomenėse 2020-2021“ užsidėjome liemenės bei atšvaitus,  rūpindamiesi ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumu.

        Žygio metu ėjome per žaliuojantį parką, kuris yra prie pat globos namų, aplankėme Polekėlės Daujotų koplyčia-mauzoliejų, kuris savo nepaprastu stiliumi stovi pačiame kaimo centre, suvalgę porciją ledų bei pailsėję, patraukiame link  Švč. Mergelės Marijos Širdies bažnyčios, kuri iš šalies  atrodo labai paprasta, bet turinti nepaprastą istoriją. Kartu su gyventojais išbandėme naujai ištiestą šaligatvį link globos namų bei esame labai laimingi, kad nuo šiol saugiai galėsime vaikščioti.

       Globos namų gyventojai džiaugėsi ne tik šio žygio idėja aplankyti žymias kaimo vietas, bet ir turėjo galimybę dar kartą prisiminti saugaus eismo taisykles bei jas pritaikyti praktiškai.

Skip to content